Henkilökunta

Toimintakausi 2023 -2024

Leikkikoulussa me panostamme vahvasti pätevien ja osaavien työntekijöiden rekrytointiin sekä pitkiin työsuhteisiin. Pätevä ja monimuotoinen henkilökuntamme on keskeisessä roolissa luomassa turvallisen ympäristön, joka edistää lasten kokonaisvaltaista kehitystä ja luo pohjan tulevalle menestykselle.Osa ammattitaitoisesta henkilökunnastamme on kotoisin Suomesta, osa ulkomailta. Heillä kaikilla on vahva englannin kielen taito, ja he ovat sitoutuneet

Ymmärtämään lasten kehitysvaiheet ja yksilölliset tarpeet

Tarjoamaan henkilökohtaista huomiota ja räätälöityjä oppimiskokemuksia

Luomaan henkilökohtaista huomiota ja räätälöityjä oppimiskokemuksia

Tukemaan sosiaalista ja emotionaalista kehitystä

Varmistamaan sosiaalista ja emotionaalista kehitystä

Edistämään tiivistä yhteydenpitoa perheiden kanssa

Jakamaan rakkauden englannin kieleen lasten kanssa

Amy Shook

Toiminnanjohtaja
Amy on kotoisin Yhdysvalloista, missä hän työskenteli opettajana museoissa, peruskouluissa ja yliopistossa. Hän on työskennellyt Leikkikoulussa vuodesta 2018. Amylla on maisterin tutkinto varhaiskasvatuksesta, ja hänellä onvarhaiskasvatuksen ja esiopetuksen opettajan pätevyys Suomessa.

Hanna

Varhaiskasvatuksen opettaja Kittens Sujuva kielitaito: englanti, suomi Perustason kielitaito: ruotsi ja ranska
Hanna kasvoi kaksikielisessä kodissa kansainvälisessä yhteisössä Suomessa. Hänellä on sosiaalialan tutkinto, joka pätevöittää hänet varhaiskasvatuksen opettajaksi. Hanna rakastaa luovaa toimintaa lasten kanssa.

Jane

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja Kittens
Sujuva kielitaito: englanti, suomi, venäjä
Jane on kotoisin Venäjältä, mutta hän on asunut Suomessa useamman vuosikymmenen ajan. Hänellä on lapsi- ja perhetyön perustutkinto. Jane on rauhoittava persoona, jolta lapset usein hakevat lohtua.

Era

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja Kittens

Edith

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja Cats Sujuva kielitaito: englanti Keskitason kielitaito: suomi
Edith on kotoisin Etelä-Afrikasta, missä hän työskenteli liiketalouden parissa ja rahoitusalalla. Suomeen muuttamisen jälkeenEdith vaihtoi ammattia ja valmistui lähihoitajaksi löydettyään intohimonsa lasten parissa työskentelyyn.

Dinesha

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja Cats Sujuva kielitaito: englanti, sinhala
Dinesha on kotoisin Sri Lankasta, missä hän opiskeli yliopistossa liiketaloutta. Hän työskenteli pankkialalla 17 vuotta. Lukuvuonna 2022–2023 Dinesha toimi sijaisena LEKissä, missä hän löysi rakkautensa varhaiskasvatukseen. Hän on lempeä ja luova ja rakastaa askartelua lasten kanssa.

Kem

Varhaiskasvatuksen opettaja Dogs Sujuva kielitaito: englanti Perustason kielitaito: suomi
Kem on pätevä varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen opettaja. Hän johti omaa päiväkotiaanWashingtonin osavaltiossa Yhdysvalloissa usean vuoden ajan. Kem muutti Suomeen 2008. Hän luo eloisan ja lämpimän oppimisympäristön.

Tuija

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja Pups Sujuva kielitaito: englanti, suomi, ruotsi
Tuija on suorittanut lapsi- ja perhetyön perustutkinnon. Hän on työskennellyt lasten parissa useiden vuosien ajan. Hänen harrastuksiinsa kuuluvat askartelu ja käsityöt, ja nautimme saadessamme nähdä hänen luovuutensa valloillaan luokkahuoneessa.

Shammi

Keittiön ja taloudenhoito Sujuva kielitaito: englanti, sinhala
Shammi työskenteli kotimaassaan Sri Lankassa lääketeollisuudessa kenttäpäällikkönä. Hän nauttii liikunnasta ja viettää mielellään aikaa kuntosalilla. Nykyään LEK:ssä hän varmistaa, että lapsillamme on terveellisiä aterioita ja puhdas ympäristö. Hän etsii aina uusia reseptejä kokeiltavaksi, ja arvostamme suuresti hänen ystävällistä ja joustavaa luonnettaan.

Mikael

Siviilipalvelusmies
Sujuva kielitaito: englanti, suomi

Lisäksi Leikkikoululla on vuosittain varhaiskasvatusalan harjoittelijoita. 

Scroll to Top