Vapaita varhaiskasvatuspaikkoja syksylle 2021

Leikkikoulussamme on vielä vapaita paikkoja syksylle 2021. Kysy lisää tai varaa paikka lapsellesi ja anna hänelle mahdollisuus oppia englannin kieli lapselle ominaisin tavoin leikkien, tutkien ja seikkaillen ammattitaitoisten opettajiemme ohjauksessa. Voit täyttää hakulomakkeen tällä sivullamme tai lähettää sähköpostia posti@leikkikoulu.com tai soittaa toiminnanjohtajalle puh. 0449869155/ Heidi Rajanen, Vastaamme mielellämme kysymyksiinne.

Our values

1. SAFETY An environment where all children feel safe intellectually, emotionally and physically. 2. EQUITY An environment where all children receive the support they need to be successful. 3. GROWTH MINDSET An environment where all children know that talents and abilities can be developed thorugh appropriate guidance, effort and persistence.

5-vuotis varhaiskasvatukseen 130€ alennus!

Lahden kaupunki päätti jatkaa kokeilua ilmaisesta varhaiskasvatuksesta 5-vuotiaille 20h/vko. Leikkikoulu jatkaa mukana kokeilussa myös ensi lukuvuonna. Syksyllä vuonna 2015 syntyneet saavat 130€ edun hoitomaksuunsa.

Vanhempainilta ke 28.8.2019 klo 18:00

Järjestämme vanhempainillan keskiviikkona 28.8.2019 klo 18:00 alkaen osoitteessa Saimaankatu 3. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan toimintaamme, kuuntelemaan ja keskustelemaan alkaneen toimintavuotemme tavoitteista ja suunnitelmista. Koko henkilökuntamme on tavattavissa illan aikana. Lisätietoja Saara Kivelä 044-9869155, posti@leikkikoulu.com.

Tervetuloa!

Tervetuloa Leikkikouluun uudet ja vanhat juniorit, seniorit ja afterschool-lapset! Odotamme jännittyneinä tulevaa vuotta mitä kaikkea uutta ja ihanaa se tuo tullessaan!

Vieritä ylös